Ny blues på vej fra Seasick Steve

Ny blues på vej fra Seasick Steve

AUTENTISK BLUESVETERAN FYRER OP UNDER STORE VEGA

Er man til autentisk blues af den gamle skole, er Seasick Steve den ægte vare; han har levet som vagabond i teenageårene, spillet på gaden og haft flere lortejobs end man kan tælle til – et hårdt liv, man kan høre en masse om i mandens selvbiografiske og dybt underholdene tekster – men endnu vigtigere er det, at han blæser taget af et hvilket som helst spillested. Selv med hjemmebyggede guitarer lavet af et gamle husholdningsredskaber. 
Den sympatiske charmør har både blæst taget af Roskilde Festivals Pavilion-scene og NorthSide Festival, ligesom han har lagt flere danske spillesteder ned med sin rå og uforfalskede blues. Sidste efterår gav han fire udsolgte koncerter på dansk jord i Aarhus, Aalborg, Odense og København, og om koncerten på NorthSide skrev GAFFAs anmelder i sin begejstrede, femstjernede anmeldelse: 
 
”Det kan godt ske, han kalder sig Seasick Steve, den gode Steven Gene Wold, men der er absolut ingen slinger i valsen denne sene eftermiddag på NorthSides Blue Stage, der bliver lagt godt og grundigt ned. Som gnister fra et bål, springer rå, uforfalsket blues fra Steves trestrengede guitar, og bag store smil lyder stemmen i glimt som en grusgrav, når der for alvor brændes igennem. Det swinger som ind i helvede.”

Musikken altid været et afgørende omdrejningspunkt i Steves vejrbidte tilværelse, og hans spor har gennem tiden krydset prominente kollegaer som Joni Mitchell, Nick Cave, Nirvana og Jack White. Selv har han siden den relativt sene debut i 2004 udgivet i alt syv albums og turneret flittigt.

Vær klar på en aften, hvor den får, hvad remmer og tøj kan holde, når Seasick Steve med garanti får Store VEGA til at gungre under vægten af sin massive blues – og et væld af røverhistorier.