Ny kærlighed fra VEGA til upcoming talenter

Ny kærlighed fra VEGA til upcoming talenter

Torsdag d. 26. maj præsenterer VEGA og Beatbox Entertainment for anden gang de nye, internationale navne, som kommer til at præge koncertplakater og festivalscener det kommende år.

Få det mest aktuelle snapshot af, hvad der rykker på den internationale musikscene lige nu med VEGA’s New Crush Vol. II.

Den 26. maj gives et eksklusivt koncertudvalg af de fem navne, som udenlandske festivaler har travlt med booke og musikblogs har travlt med at skrive om. VEGA’s New Crush er den internationale pendant til succesen VEGAs Udvalgte.

Astronautalis - Eksperimenterende rapper på skamløs genre-hugst
Amerikanske Astronautalis har rumsteret rundt i undergrunden af det amerikanske rapmiljø i nogle år uden at lyde som noget andet, du kender. Hans pladeselskab har beskrevet ham som en yngre udgave af Beck, der er faldt i hiphop-gryden som lille.


 
Fickle Friends – Solbeskinnet indiepop 
Indiepop-kvartetten Fickle Friends har i hjemlandet England fået masser af positiv opmærksomhed efter at have spillet utallige festivaljobs og toppet Hype Machines afspilningslister.

Axel Flovent – Islandsk indiefolk med subtilt perfektionerede sange 
Islandske Axel Flovent får enhver bekymring til at forsvinde med sin elegante indiefolk-sange. Der er delikate guitar, sfærisk vokal og fine klaverflader, som tilsammen skaber det perfekte subtile folkmix.

All Tvvins – Synthdrevet, irsk indie-electro 
All Tvvins’ indie-electro har spillet sig ind på alle irske hitlister med deres fire singler. Conor Adams og Lar Kaye finder inspiration vidt forskellige steder og nævner både Taylor Swift og Slipknot som referencerammer.

Albin Lee Meldau – Svensk singer/songwriter med heftig soul-stemme 
Albin Lee Meldau har tidligere brugt sin fabelagtige stemme i bandet The Magnolia, men det seneste års tid har han lavet musik under eget navn. Sangene favner svenskerens brede musikalske opdragelse, og sangeren siger selv, at hans liv er karakteriseret af toner fra bl.a. Sonia Hedenbratt, The Wailers’ klagesang og Otis Redding.

Kalender
Aktuelle koncerter