Ny tour med Passenger

Ny tour med Passenger

STIG OM BORD SOM PASSAGER PÅ INDIEFOLK-TOGET

Lokomotivkedlen er fyldt til randen med følsom guitar, blid vokal og kærlighed som primus motor i tekstuniverset, når Passenger lægger vejen forbi Store Vega til oktober.

Passenger startede egentlig med at være et band, der blev dannet af Mike Rosenberg og Andrew Phillips tilbage i 2003. To blev til fem, og kvintetten udgav i 2007 debutalbummet ”Wicked Man’s Rest”. Debuten fik aldrig en efterfølger, da bandet gik i opløsning i 2009.

Mike Rosenberg tog dog bandnavnet med sig videre og har siden 2009 udgivet album og optrådt under navnet Passenger. Og han har ikke ligget på den lade - siden 2009 har Mike Rosenberg nemlig udgivet intet mindre end seks studiealbum som soloartisten Passenger. Singlen ”Let Her Go”, der figurerede som 2. single på det tredje album ”All The Little Lights” i 2012, gav Passenger et velfortjent internationalt gennembrud.

Mike Rosenberg voksede op i Brighton med en britisk mor og en amerikansk far. Han spillede klassisk guitar og skrev sange allerede, da han var 13 år gammel. Som 16-årig stoppede han sin skolegang for at fokusere på musikken og rejste rundt i England og Australien og synge på gader og stræder. Rosenberg har været gode venner med Ed Sheeran siden teenageårene og var med som opvarmning i USA og Frankrig for Sheeran i forbindelse med ”All The Little Lights”.

Pladerne ”Whispers” og ”Whispers II” udkom i henholdsvis 2014 og 2015 og viderebragte den røde tråd af folket melankoli, som har gået igen på samtlige af Passengers seks album. Der er altså lagt i kakkelovnen til en storladet aften fyldt med følsom indiefolk, når Passenger tager sin guitar over skulderen og svinger forbi Store VEGA søndag den 16. oktober i år. Hvor Mike Rosenberg tidligere har optrådt alene på scenen - blot med sin mikrofon og sin guitar, har han på denne tour fuldt backingband med. Med som support på denne tour er Gregory Alan Isakov.

Kalender
Aktuelle koncerter