Nyt album fra Simple Minds og

Nyt album fra Simple Minds og "3-i-en" koncert

SIMPLE MINDS INVITERER TIL EN "3 I EN" KONCERT I STORE VEGA

Skotske Simple Minds kommer til Danmark igen. Denne gang med et nyt album og en ny koncertoplevelse, som deres fans helt sikkert vil elske.

Dannet i den skotske storby Glasgow i 1977, udsprang bandet af punkbølgen med Jim Kerr (vokal) og Charlie Burchill (guitar), som hovedpersonerne i det band, som senere blev et af 80'ernes helt store bands med hits som ”Alive And Kicking”, ”Belfast Child”, ”Sancitify Yourself” og selvfølgelig ”Don’t You (Forget About Me)”. Sidstnævnte sang cementerede en hel generation af utilpassede unges inderste tanker og følelser. Samtidig med at Simple Minds blev beskrevet som U2’s nærmeste konkurrent inden for stadionrock, var der interne stridigheder i bandet, og i 1990’erne blev Simple Minds igen reduceret til en duo bestående af de to barndomsvenner Kerr og Burchill. Siden har bandet haft skiftende besætning med nye og gamle musikervenner.

I starten af 2017 spillede Simple Minds i Koncerthuset i DR Byen, hvor GAFFAs Rasmus Heide kvitterede med fire stjerner og blandt andet skrev, at: ”Jim Kerr ikke har mistet noget af den karisma, han læssede ud over alverdens stadionscener i sen-80’erne. Tværtimod”.

Konceptet med deres kommende turné består af 3 sæt, dels med sange fra deres kommende album "Walk Between Worlds", dels et sæt med de store klassikere og toppet med et live "onstage" interview. Albummet "Walk Between Worlds" udkommer den 2. februar.

Fans kan se frem til en ganske særlig aften i Store VEGA tirsdag den 20. februar, hvor man får chancen for at komme lidt længere ind under huden på det ikoniske band.