Nyt album og tour med All Time Low

Nyt album og tour med All Time Low

POP-PUNKGRUPPEN ALL TIME LOW GÆSTER VEGA

All Time Low er en selfmade solstrålehistorie. De fem punkere i bandet har alle dage været signet på et lille pladeselskab, slæbt deres eget gear i mange år og kæmpet sig frem til deres nuværende status som et af verdens mest populære pop-punkbands. Til efteråret kan All Time Lows danske fans nyde godt af det hårde arbejde, når drengene spiller i Københavns Store VEGA.
 
All Time Low blev dannet i Baltimore-forstaden Townson i Maryland i 2003 af gymnasievennerne Alex Gaskarth (vokal), Jack Barakat (guitar), TJ Ihle (guitar og kor), Chris Cortilello (bas) og Rian Dawson (trommer). Ihle og Dawson blev dog hurtigt erstattet af Zack Merrick på bas og forsanger Alex Gaskarth på guitar. Punkdrengene startede med at synge coversange af ungdomshelte som Blink182, men udgav allerede i 2005 deres første album, ”The Party Scene” – et år før de blev færdige med gymnasiet. 
 
All Time Lows lyd er klassisk kommerciel pop-punk, inspireret af 1990’ernes og 2000’ernes lyd fra bands som Green Day, Blink182, Fall Out Boy og Good Charlotte. Og selvom All Time Low altid har været hitlisternes sorte får, har en massiv fanskare sørget for at få bandet sparket ind på den kommercielle punkscene. Det skete eksempelvis i 2006, da ep’en ”Put Up or Shut Up” gik ind på top 20 på den amerikanske Billboardliste uden at have været igennem nogen form for PR-tur. Det samme skete med 2009-albummet ”Nothing Personal”, der røg ind på Billboards fjerdeplads, og i 2011 modtog bandet deres første guldsingle med 500.000 solgte eksemplarer.
 
Nu er All Time Low klar med deres sjette album, der har fået titlen ”Last Young Renegade” og udkommer den 2. juni. All Time Low spiller i Store VEGA til oktober, så der kommer til at være god tid til at lære de nye sange at kende, før de fem punkdrenge står på scenen i det Københavnske efterår.