Nyt fra Hinds

Nyt fra Hinds

SPANSKE HINDS PÅ CHARMEOFFENSIV I BÅDE KØBENHAVN OG AARHUS TIL NOVEMBER

Carlotta, Anna, Ade og Amber startede en regulær fest på dette års Roskilde Festival, da de optrådte med deres charmerende garagerock. Fangede du dem ikke på Pavilionscenen, har du nu muligheden for at opleve den Madrid-baserede kvartet i både København og Aarhus til november.

Hinds har præsteret at skabe en nutidig lyd med deres 60’er-baserede rock. Debutalbummet ”Leave Me Alone” udkom i januar i år, og her er der godt smæk på guitar og tromme, når forsangerinder Carlotta og Ana står i front med charmerende og ungdommelig attitude på sange med humoristiske titler som ”Warts” og ”Fat Calmed Kiddos”. Hinds siger selv, de er inspireret af blandt andre Mac Demarco, der også er en kunstner med en nutidig retrolyd og humor i sin musik.

Før der var Hinds, var der Deers – en duo, som Carlotta og Ana formede tilbage i 2011. I 2014 kom et andet band med samme navn efter dem, og navnet blev ændret til Hinds, der betyder kvindelig hjort. Samme år blev to til fire, da Ade og hollandsk-fødte Amber kom til på henholdsvis bas og trommer. Siden har bandet udgivet et fuldlængdealbum og turnéret med bands som The Libertines, The Vaccines og Black Lips. 

Alt, hvad de fire spanske kvinder i Hinds rører ved, bliver lovprist af internationale musikmedier som Pitchfork og NME. Medierne anmeldte debutalbummet med roser og henholdsvis 7,5 ud af 10 og 4 ud af 5 stjerner. Der er altså lagt op til en god gang rock med charme galore, når de fire kvinder besøger Københavns Lille Vega og Aarhus’ Voxhall til november.