Of Monsters And Men gæster Store VEGA den 31. oktober

Of Monsters And Men gæster Store VEGA den 31. oktober

DEN ISLANDSKE KVINTET GÆSTER STORE VEGA DEN 31. OKTOBER


I forbindelse med udgivelsen af det nye album fra Of Monsters And Men med titlen ”Beneath The Skin” lægger den islandske gruppe vejen forbi København med deres unikke pop-folk melodier i Store VEGA den 31. oktober.

Fra albummet er den første single ”Crystals” allerede et hit med over 2 millioner afspilninger på YouTube på blot én måned. Noget tyder på, at de kære islændinge har fat i noget der. På denne album-2’er har bandet allieret sig med producer Rich Costey, der bl.a. har produceret albums for fantastiske bands som Muse, Interpol, Foster The People, Death Cab For Cutie, Sigur Rós og danske Mew. Det tegner lovende.

Gruppen blev verdenskendt efter at have deltaget i en talentkonkurrence på Island i 2010, hvor forsanger Nanna Hilmarsdóttir havde inviteret nogle venner med på scenen. Kort efter var Of Monsters And Men dannet. Gruppen vandt konkurrencen, hvor hovedpræmien var at spille på den anderkendte Iceland Airwaves festival, og derefter tog det for alvor fart for dem.

Siden indiegruppens debutalbum ”My Head Is An Animal” udkom i 2011, strøg deres hit ”Little Talk” op af verdens hitlister. Albummet gik 4-dobbelt platin og lå som nummer 1 i flere lande verden over med over 2 mio solgte eksemplarer. Efterfølgende har de spillet på alverdens store festivaler og masser af udsolgte headline shows verden over.

Billetsalget starter torsdag den 30. april kl. 10.00 via Billetlugen.