Of Monsters and Men giver koncert i K.B. Hallen

Of Monsters and Men giver koncert i K.B. Hallen

Det populære islandske indiefolk-band er tilbage efter fire års stilhed med helt nyt materiale og en dansk koncertdato, der bringer dem forbi K.B. Hallen lørdag den 16. november

Of Monsters and Men bragede ind på den internationale musikscene med topplaceringer på hitlister rundt i verden og anmelderroste koncerter på festivaler som Glastonbury, Coachella og Roskilde Festivals Arena-scene, efter de i 2012 slog igennem med genudgivelsen af debutalbummet, ‘My Head Is an Animal’ og ikke mindst hitsinglen, ‘Little Talks’. Siden har bandet udgivet albummet, ‘Beneath the Skin’, og nu er de populære islændinge endelig tilbage efter fire års stilhed med nyt materiale og en dansk koncert på turnéplanen.

I starten af maj løftede bandet sløret for singlen, ‘Alligator’, der er co-produceret af Rich Costey (Muse, Vampire Weekend, Chvrches) og lyder som et kærlighedsbarn mellem Yeah Yeah Yeahs og Arcade Fire. Singlen er første udspil fra bandets kommende tredje album, ‘Fever Dream’, der er sat til at udkomme 26. juli. Singlen markerer et nyt, spændende kapitel for de islandske darlings, der har brugt pausen fra spotlyset til at bygge videre på deres internationalt anerkendte fusion af ørehængende folk og melodisk rock.

Det er ti år siden Of Monsters and Men blev dannet af asken fra vokalist og guitarist Nanna Bryndis Hilmarsdóttirs soloprojekt, og den internationale succes startede, da ‘Little Talks’ pludselig røg i rotation på en radiostation i Philadelphia. På det tidspunkt havde medlemmerne af Of Monsters and Men kun lige fundet sammen, men pludselig var de på alles læber. Deres debutalbum var på det tidspunkt allerede et hit i Island, men efter at have fået en international pladekontrakt blev albummet genudgivet, hvilket åbnede døren for international succes. Debutalbummet gik platin i USA, og siden da er det gået stærkt for islændingene, der udover at have spillet på en lang række prominente festivaler, også har lagt vejen forbi en stribe kendte talkshows og sågar også haft en rolle i kæmpesuccesen ’Game of Thrones’.

Sidst det islandske band gæstede København sprudlede de i et udsolgt Store Vega, hvor billetterne var blevet revet væk på ingen tid. Fire år senere er Of Monsters and Men endelig tilbage, og forventningerne er naturligvis store både til bandets tredje album og koncerten i K.B. Hallen den 16. november.

Billetsalget starter fredag den 14. juni kl. 10.00 via billetlugen.dk.

Koncerten præsenteres af Down The Drain Concerts.