Passenger på ny turne med nyt album?

Passenger på ny turne med nyt album?

MANDEN BAG ‘LET HER GO’ KOMMER PÅNY TIL KØBENHAVN MED SINE SYMPATISKE POPSANGE

Oprindeligt var Mike Rosenberg gademusikant, og dén mentalitet har bibeholdt i sin professionelle karriere. Som “Passenger” er sangene fløjet ud af ham med hele 9 album siden debut'en fra 2007. Debuten var i bandet Passenger, som Rosenberg var forsanger i. Og han tog det med sig, da han fortsatte som solist efter bandets opløsning i 2009. Tre år senere slog han igennem med kæmpehittet ‘Let Her Go’, der stormede hitlisterne hele verden over.

Passenger har været flittigt turnerende med et hav af danske koncerter. Senest optrådte han på sidste års Komos Festival, men har også både NorthSide (2013), Tinderbox (2015) og Fredagsrock i Tivoli (2014) på samvittigheden samt en stribe udsolgte headliner-koncerter i både Lille og Store VEGA. Den seneste koncertanmeldelse fra GAFFA beskrev koncerten som “smuk og livsbekræftende”.

Når Passenger besøger VEGA til september, så bliver det muligvis med endnu et album i bagagen, idet han udgav en helt ny single "Hell Or High Water" i fredags. Under alle omstændigheder kan man glæde sig til at synge med på storhits som ‘Let Her Go’, ‘Holes’ og ‘Heart’s on Fire’ sammen med den sympatisk sangskriver.

Relaterede nyheder