RUDIMENTAL - STORE VEGA, 12. NOVEMBER

RUDIMENTAL - STORE VEGA, 12. NOVEMBER

BRITISKE DRUM’N’BASS-HITMAGERE VÆLTER VEGA

”Årets fest på NorthSide?” – sådan spurgte GAFFA efter Rudimentals koncert på sidste sommers udgave af Aarhus-festivalen. I England var gruppen et af sidste års mest populære navne i kraft af debuten ’Home’, der talte 12 træfsikre drum’n’bass-numre tilsat vokal fra en række af hjemlandets unge talenter; bl.a. Emile Sandé, John Newman, Foxes og Angel Haze. 

Gruppens andet udspil ”We The Generation”, der udkommer til september, og tæller en lige så imponerende skare af prominente sangere som Ed Sheeren, Lianne La Havas og Bobby Womack. Herpå finder man gruppens hit med Ed Sheeran ”Bloodstream”, der har huseret på alverdens hitlister i mere end 30 uger!

Rudimental har selvsagt ikke alle de prominente gæster med rundt på turné. I stedet optræder de med nøje udvalgte sangere og musikere, der, ifølge GAFFAs anmelder på NorthSide, ”[gjorde] et eminent stykke arbejde med både at synge og danse røven ud af bukserne til gruppen og dens medbragte livemusikeres alsidige musikalske smeltedigel”.

Til efteråret 2015 fortsætter festen i København i mere intime rammer, hvor Store VEGA har reserveret en torsdag til Rudimental. Her vil de fire hitsmede og indpiskere Amir Amor, Piers Agget, Kesi Dryden og DJ Locksmith plus gæstesangere og -musikere utvivlsomt få Vesterbro-spillestedet til at pulsere af pumpende drum’n’bass-beats og poppede melodier.