RUDIMENTAL I STORE VEGA

RUDIMENTAL I STORE VEGA

Drum'n'bass-kollektivet Rudimental nyder godt af international succes og har både millioner af streaminger, adskillige platinsingler og op til flere prestigefyldte priser inden for vesten. Til januar besøger de populære hitmagere Store VEGA i København.

Aggett, Dryden og Rolle har kendt hinanden fra barnsben, hvor de voksede op på samme gade og gik i skole sammen. Venskabet har holdt ved og et musikalsk forhold blomstrede mellem barndomsvennerne, og i 2011 udgav de singlen ”Deep in the Valley” under navnet Rudimental, der stammer fra en intern joke fra Drydens tid med klavertimer som barn. De tre venner kontaktede produceren og sangskriveren Amir Amor, der efter en række velfungerende samarbejder endte med at tilslutte sig trioen, der således blev en kvartet.

Gruppens første album "Home" sikrede det britiske band en solid succes, og det andet album "We The Generation” fik populariteten til at eksplodere, med gæstesolister som Ed Sheeran (på hitsinglen ”Bloodstream”), Lianne La Havas og nu afdøde Bobby Womack. Singlen "Sun Comes Up" featuring James Arthur udkom i juni 2017 og gik sidenhen platin i Storbritannien og tilbragte hele otte uger i Top 10 på den officielle UK chart, og har opnået over 150 millioner streaminger. Efterfølgende, i januar 2018, udkom singlen "These Days" featuring Jess Glynne, Mackelmore og Dan Caplen. Singlen satte for alvor Rudimental på verdenskortet med over 300 millioner streaminger og platinstatus i England, Australien, Canada og Danmark. For at det ikke skulle være nok, rider Rudimental lige nu videre på bølgen af succes med et samarbejde med Major Lazor, Anne-Marie og afrobeat-stjernen Mr. Eazi med singlen ”Let Me Live”, der udkom i starten af juni 2018 og er at finde på hitlister verden over.

Det tredje album fra Rudimentals hænder har fået titlen ”Toast to Our Differences” og udkommer i det nye år. Faktisk er pladen sat til udgivelse den 25. januar, så det er med spritnyt materiale i tasken at Rudimental sætter ild i dansegulvet på Store VEGA den 30. januar 2019. Du kan godt finde danseskoene frem og begynde at glæde dig!