Rap-komet på vej mod København

Rap-komet på vej mod København

DEN FREMADSTORMENDE TEXAS-RAPPER GÆSTER DANMARK FOR FØRSTE GANG

Sidste år udgav Travis Scott sin major label-debut ”Rodeo”, der for alvor placerede den
23-årige rapper på hiphoppens verdenskort. Med markante gæstestjerner som Justin Bieber, Young Thug og The Weeknd viste Scott, at han er på niveau med sværvægterne. Særligt tiltrak den provokerende ”I Piss On Your Grave” med mentoren Kanye West sig ekstra opmærksomhed.

Travis Scott begyndte allerede som 16-årig at producere beats hjemme i Houston, Texas, og fandt siden vej til musikalske samarbejder i henholdsvis The Graduates og The Classmates.

I 2011 forlod han det sydlige USA til fordel for drømmenes by, L.A., hvor T.I. faldt for Scotts nummer ”Animal”, og så begyndte karrieren for alvor at rykke på sig.

Med hjælp fra Kanye West og produceren Mike Dean indspillede han mixtapet ”Owl Pharaoh”, der udkom i 2013. Samme år, som han medvirkede på Kanye Wests ”Cruel Summer”-udgivelse sammen med blandt andre Jay-Z, R Kelly og John Legend.

Scott er blevet beskrevet som en genial stilist, der bevæger sig i et gotisk trap-univers, der er helt hans eget, og den tour, der fulgte i kølvandet på ”Rodeo” er af flere amerikanske medier kaldt en af de vildeste hiphop-turneer i nyere tid. Der er altså lagt op til et brag, når stjernen indtager Store VEGA med et arsenal af stærke numre, vild energi og et showmanship af en anden verden.