Rebelsk Nashville-håb på Ideal Bar

Rebelsk Nashville-håb på Ideal Bar

Honey, it’s always the right time to do the wrong thing,” synger Nikki Lane på nummeret "Right Time" fra den seneste plade All or Nothin’. Og det budskab beskriver perfekt Nikki Lanes country-inspirerede univers. 

Hendes lunefulde sange har en næsten James Dean’sk fandenivoldskhed over sig, mens teksterne handler om hjertesorger, engangsknald, udlængsel og et røvhul af en ekskæreste.

Sprækker i attituden
Nikki Lane er en kvinde, der ikke lægger fingre i mellem. Samtidig rummer hendes stemme en sødme og skrøbelighed, der skaber sprækker i den selvsikre attitude. 

Den blanding af rebelsk coolness og uskyldsren sødme er også omdrejningspunktet for videoen til "Gone, Gone, Gone", hvor Nikki Lane skiftevis jagter friheden på motorcykel iført læderjakke og poserer som dullet 60’er-cutie i en bjælkehytte. 

Dan Auerbach fra The Black Keys faldt pladask for Lanes særlige stil, da de to tilfældigvis mødtes i den vintage pop up-butik, som Lane naturligvis driver ved siden af musikken

Auerbach har derfor produceret det nye album All or Nothin’, der udkom i 2014. Auerbach gæster desuden selv albummet med vokal på duetten ’Love’s on Fire’.