Rhye giver koncert i DR Koncerthuset

Rhye giver koncert i DR Koncerthuset

DEN SJÆLEFYLDTE STEMME GÆSTER DANMARK OG GIVER FOR FØRSTE GANG INDENDØRS KONCERT MED EN IMPONERENDE LIVEOPSÆTNING

Rhye har kun én gang før gæstet Danmark, hvor publikum på NorthSide Festival 2014 kunne nyde den store opsætning under åben himmel. Koncerten udløste 5 ud af 6 stjerner i GAFFA og anmelderen beskrev Rhye og band som ”brilliante musikere” og koncerten som ”en fantastisk dejlig koncertoplevelse”. Det, der bidrog til den ekstraordinære oplevelse, var hans liveband, som bl.a. talte cello, trombone, violin, trommer, keyboard og bas.

Denne gang besøger manden med den sjælefyldte stemme DR Koncerthuset, og optræder dermed indendørs i Danmark for første gang. Med sin sprøde og androgyne vokal udfolder Mike Milosh sig akkompagneret af den både klassiske og elektroniske lyd leveret af hans brilliante musikere, når hele ensemblet leverer sin vellyd i Koncertsalens smukke rammer.

Med Rhye’s debutalbum 'Woman' fra 2013 har han bevist, at man med en moderne og elektronisk manipulerende produktion kan lave en plade, der er inspireret af 60’erne og 70’erne, klassiske instrumenter og på samme tid skabe en unik elektronisk og moderne lyd med helt unikke og smukke lydbilleder. Rhye har et dansk islæt i form af producer og partner Robin Hannibal, kendt fra Quadron, Boom Clap Bachelors m.fl.

OBS! Du har mulighed for at købe billet til denne koncert før det officielle billetsalg starter. Meld dig til Beatbox nyhedsbrev (her til højre) senest onsdag aften midnat.. så modtager du instrukser torsdag morgen. Det er gratis og helt uforpligtende at være medlem.

Kalender
Aktuelle koncerter