Ruel gæster Danmark

Ruel gæster Danmark

Den australske teenage-stjerne indtager DR Koncerthuset til november

Det går rigtig hurtigt lige nu for den australske sanger med det hollandske navn, og til november kan man for første gang opleve Ruel Vincent Van Dijk optræde i Danmark med hits som ”Dazed & Confused” og ”Younger”.

Som kun 13-årig blev Ruel opdaget af den Grammy-vindende australske producer M-Phazes (Eminem, Demi Lovato), der producerede og skrev singlen ”Golden Years” sammen med Ruel. Sangen kom ud to år senere som sangerens debutsingle og blev hurtigt samlet op af den populære radiostation Triple J, der efterfølgende inviterede den 15-årige sanger i studiet i det populære program ”Like a Version”. Ruel var programmets yngste gæst nogensinde, og videoen af hans version af Jack Garratts hit ”Weathered” fik meget imponerende mere end en halv million streams på kun 48 timer.

Efterfølgende er kommet en stribe singler, hvor fire af dem har fået enten Guld eller Platin i hjemlandet, og sangene fra debut-ep’en ”Ready” har allerede mere end 200 millioner afspilninger på Spotify. Men der er mere på vej fra Ruel, der 13. september udsender sin anden ep, ”Free Time”, der allerede har genereret hits med sangene ”Painkiller” og ”Face to Face”. Ruel har desuden allerede turnéret med navne som Khalid og Shawn Mendes, og sidste år vandt han en ARIA Award som årets Breakout Artist.

Så Ruel har på meget kort tid opnået stor anerkendelse fra både fans og musikbranchen, og forventningerne er i den grad bygget op til den kommende udgivelse. Både de aktuelle og kommende hits kan høres i København til efteråret, hvor Ruel vil optræde 17. november i DR Koncerthuset Studie 2.

Billetter til koncerten med Ruel kan købes fra fredag 23. august kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk.

Koncerten arrangeres af DTD Concerts og DR Koncerthuset.