SAVEUS INDTAGER K.B. HALLEN I 2019

SAVEUS INDTAGER K.B. HALLEN I 2019

Efter deres magtdemonstration til åbningen af Orange Scene på årets Roskilde Festival, overfører SAVEUS nu deres eminente liveshow til et indendørs arena-format. 

Som et af de mest hypede danske navne herhjemme demonstrerer SAVEUS gang på gang sin position som et af Danmarks mest intense livebands, som da gruppen med bagmand og sangskriver Martin Hedegaard i front åbnede den mytiske Orange Scene på årets Roskilde Festival. Koncerten, der både bød på eufori og crowdsurfing, modtog roser i stride strømme fra både publikum og anmeldere og er blandt andet blevet kaldt “den måske flotteste åbning af Orange Scene i mange år”. Nu udfordrer SAVEUS endnu en gang sig selv, når bandet overfører deres anmelderroste liveshow til et indendørs arenaformat. 

Den store opmærksomhed begyndte allerede, da Martin Hedegaard efter flere års forberedelse overraskede alle og optrådte med SAVEUS til P3 Guld i 2015. Her optrådte Martin Hedegaard og bandet med nummeret ‘Levitate Me’, der modtog stående bifald og efterfølgende strøg direkte ind på iTunes-hitlistens førsteplads. Siden da er hypen ikke blevet mindre. I 2016 blev SAVEUS nomineret til en række musikpriser, og i 2017 blev SAVEUS af Politiken udråbt som ‘Årets Musiker’ - samme år som SAVEUS udgav debut-ep’en, ‘Will Somebody Save Us’. BTs anmelder gav SAVEUS-koncerten på Northside i 2017 fem stjerner med ordene “Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser”. En sigende beskrivelse, der blev understreget af ingen ringere end den levende legende, Elton John, da han præsenterede Saveus-singlen ‘Watch The World’ i sit radioprogram, ‘Rocket Hour’.

I 2018 udgav SAVEUS debutalbummet, ‘Neuro’, der med Martin Hedegaards talent for at skrive eksplosive popsange med dirrende nerve og dansevenlige kraftudladninger, er som skabt til at livescenen. SAVEUS har på rekordtid bevist, at de er blandt Danmarks bedste livebands, og koncerten i K.B. Hallen bliver ingen undtagelse, når bandet med supertalentet Martin Hedegaard i front, ruller deres eksplosive liveshow ud til deres største indendørs koncert til dato i K.B. Hallen fredag den 19. april 2019.

Billetsalg: Torsdag den 20. september kl. 10:00 via. www.billetlugen.dk

 

Kalender
Aktuelle koncerter