Sabina Ddumba - Lille VEGA, 26. marts

Sabina Ddumba - Lille VEGA, 26. marts

Sveriges nye R&B/soul-stjerne drager på turné, der rammer VEGA
 

Sabina Ddumba er klar til at følge i fodsporene på Seinabo Sey som Sveriges nye R&B/soul-stjerne. Den 26. marts kan den Grammy-nominerede sangerinde opleves til sin første danske headliner-koncert, når hun gæster Lille VEGA med sine kæmpehits ”Effortless”, ”Scarred For Life” og ”Not Too Young”.

Den 21-årige sangerinde startede 2015 med en fænomenal liveoptræden til det svenske Grammy-show med nummeret ”Effortless”, som nu har solgt til platin i Sverige. Det samme gjorde hendes første single, ”Scarred For Life”, der udkom i 2014.

Nu har hun så fulgt de to hitsingler op med sit nyeste udspil, singlen ” Not Too Young”, der ligger i top 10 hos Spotify i Sverige. Sabina Ddumba er desuden nomineret i kategorierne ”Årets nye navn” (”Årets Nykomling”) og ”Årets sang” (”Årets Låt”) til det kommende P3 Guld i Sverige, hvor hun også skal optræde live.

Til foråret udkommer hendes debut-ep, som følges op med en omfattende turné i Norden, herunder en koncert i VEGA. Hendes succes i Sverige sikrede hende også tidligere på året en liveoptræden i København, idet hun blev bookning til årets Offspring Festival, hvor hun sammen med en række danske og andre udenlandske talenter optrådte i Tivoli.

Den 26. marts er Sabina Ddumba imidlertid klar til at give sin første headliner-koncert i Danmark, når hun står øverst på plakaten til en koncert i Lille VEGA. Den svenske sangerinde, der fra en tidlig alder har sunget i gospelkor, har med sin passionerede personlighed, sjælfulde stemme og bevægende tekster imponeret alt og alle, og hun har bl.a. arbejdet sammen med anerkendte kunstnere som Jenny Wilson og Katy Perry.

Vi ser derfor frem til at kunne præsentere Sabina Ddumba og nyt materiale, når hun gæster VEGA til foråret.

Kalender
Aktuelle koncerter