Sangskrivning i verdensklasse fra landevejspoeten

Sangskrivning i verdensklasse fra landevejspoeten

Sangskrivning i verdensklasse fra landevejspoeten Stu Larsen
 

Efter tre udsolgte koncerter i Ideal Bar og en smuk nærværende præstation i Lille VEGA vender den talentfulde singer/songwriter tilbage for at give koncert i både Aarhus og København. Til september spiller Stu Larsen sin smukke sammenblanding af Jeff Buckley og Van Morrison inspirerede popsange i Lille VEGA.

Efter at have udgivet de to ep´er Ryeford og Black Tree udkom Larsens første studiealbum med den meget passende titel Vagabond i 2015. Den udkom på et stort pladeselskab og er produceret af rejsekammeraten Mike Rosenberg fra Passenger. Stu Larsen har i en årerække praktisk talt været hjemløs og konstant været på turné over det meste af verden enten som solokunstner, support eller som tour manager for sin ven og musikalske kollega Passenger.

Vagabond er et smukt, afdæmpet album, der med blide temposkift og poetisk lyrik rammer dybt. Albummet forsøger at beskrive den ambivalens, der ligger i at ville have den absolutte frihed samtidig med, at man også higer efter et fast holdepunkt i sit kærlighedsliv.

Ep´en Black Tree blev indspillet i løbet af en weekend langt ude på landet i Queensland og trækker tydelige referencer til folkscenen med et mix af guitar, banjo, ukulele og flerstemmige harmonier en masse.

Den australske sanger og musiker droppede tilværelsen som bankmand for at blive fuldtids landevejs-musiker. Stu Larsen pakkede alle sine ejendele – lidt tøj, en guitar, samt en computer og rejste hele verden rundt med sine smukke, eftertænksomme sange.

Sangeren med de danske rødder har opbygget en solid fanbase i USA, Europa, Japan, samt Australien og har i flere år ikke haft en fast base. Livet og karrieren er på landevejene med den akustiske guitar på ryggen og de velskrevne kærlighedssange i notesbogen. Hans kommende album Resolute er på klassisk Stu Larsen-manér indspillet i såvel en hytte i Skotland som i en lejlighed i Spanien og en gammel bunker i hjemlandet Australien.

Kalender
Aktuelle koncerter