Scott Weiland fra Stone Temple Pilots besøger Lille VEGA

Scott Weiland fra Stone Temple Pilots besøger Lille VEGA

SCOTT WEILAND TAGER THE WILDABOUTS OG HANS MEGAFON MED I LILLE VEGA TIL SEPTEMBER OG INVITERER TIL ET BRAG AF EN ROCK’N’ROLL AFTEN

En af grunge-dagenes absolutte konger, Scott Weiland fra Stone Temple Pilots, er tilbage med nyt backingband og album, og gør til september comeback i Danmark. Her kan det forventes, at Weiland spiller materiale fra bandets seneste album ”Blaster”, der udkom i marts i år samt en masse gamle kendinge fra en lang karriere i musikbranchen som en af grungens største stemmer og senere hen fra flere andre projekter, herunder supergruppen Velvet Revolver.

Første singlen fra ”Blaster”; ”Modzilla” kom på GAFFAs liste over essentielle sange i marts, hvor Weiland beviser, at han er tilbage i stor stil og med et band, der er klar til at indtage verden. Dette på trods af guitaristen, Jeremy Browns, pludselige død dagen efter ”Blaster” udkom.

Scott Weiland er ligeledes kendt for at spænde bredt genremæssigt, og har gennem hans liv som rockstjerne både udgivet grunge-, rock- og julealbums. Dertil er det ingen hemmelighed, at Weiland også har haft en turbulent privatliv, der blandt andet tæller en del misbrugsproblemer, og et liv ind og ud af afvænning. Weiland skulle dog være endt på ret kurs, og mon ikke han nu har taget megafonen under armen, og er klar til at indtage verden endnu engang.