Simple Minds på akustisk tour

Simple Minds på akustisk tour

Simple Minds har indspillet deres største klassikere i akustiske versioner og tager på en tilhørende tour.

Eftersom Simple Minds blev dannet i en punk-æra og fandt sammen over kærligheden til Bowie, Kraftwerk og elektronisk dance-musik fra perioden, er det ikke oplagt for enhver at tænke bandet ind i en akustisk sammenhæng. Deres nye album, ACOUSTIC, og kommende tour af samme navn modbeviser dette på det kraftigste og viser et Simple Minds på overbevisende hjemmebane, hvor deres brillante sange bliver fremhævet og opfrisket, uden at højt skattede nostalgiske højdepunkter forsvinder.

Bandet har løst den akustiske transformation på albummet uden at miste dets unikke essens, og et dusin elskede Simple Minds-sange har fået en mere organisk lyd, som i den grad kan sætte varige spor i lytteren. Den kommende tour SIMPLE MINDS ACOUSTIC LIVE bringer bandet forbi DR Koncerthusets Koncertsal den 15. april 2017.

SIMPLE MINDS har alle dage nydt stor respekt som et af Storbritanniens mest succesfulde bands. Med 6 albums på førstepladsen af hitlisterne i hjemlandet – og utallige hitliste top-placeringer i talrige andre lande er musikken, de spiller i DR Koncerthuset, relevant og en del af soundtracket til manges liv. 

Denne aften med Simple Minds toppes yderligere af, at Simple Minds har taget landskvinden KT Tunstall, med på tour som ganske eksklusiv gæst.