Skunk Anansie på tour med nyt album

Skunk Anansie på tour med nyt album

SKUNK ANANSIE KOMMER TIL DANMARK I 2017

Enhver Doctor Martens-bærende teenager med respekt for sig selv kunne skråle med på samtlige tekster til Skunk Anansies ”Paranoid & Sunburnt” og ”Stoosh!”-album i halvfemserne. Nu, 20 år senere, rocker den britiske hard rock kvartet stadig derudad. Med den karismatiske Skin i front har britrockgruppen udgivet det sjette studiealbum ”Anarchytecture” i januar i år, der med en tilhørende turné bringer bandet til Danmark i 2017.

Skunk Anansie blev dannet i 1994 og blev hurtigt en del af den fremadstormende britrockbølge med to hitplader og turnéer med bands som U2, Bad Religion, Aerosmith og Muse. Det tredje album, ”Post Orgasmic Chill”, fik ikke så god modtagelse som de to foregående plader, og i 2001 besluttede bandet sig for at gå i opløsning. Skin fokuserede på en solokarriere, men i 2009 kunne de fire briter ikke undvære hinanden længere, og Skunk Anansie genopstod. Pladerne ”Wonderlustre” fra 2010 og ”Black Traffic” fra 2012 faldt en smule under radaren hos de fleste, men med koncerter på Skanderborg Festival i 2011 og i Falconer Salen i 2012 viste Skunk Anansie de danske fans, at der altså stadig er noget at komme efter.

Med ”Anarchytecture” er Skunk Anansie tilbage i storform. Lyden er hård, tempoet er højt og Skins karakteristiske stemme er bedre end nogensinde. Skunk Anansie er kendt for et energifyldt liveshow, der flankerer deres rå, beskidte lyd perfekt. Man kan altså roligt støve de gamle læderstøvler med de gule syninger af, snøre dem godt og dukke op i Store VEGA til februar.

Kalender
Aktuelle koncerter