Susanne Sundfør fortsætter sin anmelderroste turne

Susanne Sundfør fortsætter sin anmelderroste turne

Susanne Sundfør fortsætter sin anmelderroste turné og vender tilbage til DR Koncerthuset. Denne gang i den store koncertsal.

Hun er en af Norges største og mest nyskabende, musikalske kapaciteter. Med albummet “Music For People In Trouble” besøgte hun Koncerthuset i september, hvor hun gav en komplet udsolgt koncert i de intime rammer i husets Studie 3. Til februar bliver det igen intimt - denne gang dog i større rammer. Det er nemlig den store koncertsal, som denne gang skal huse den norske sangerindes møde med sine fans.

Koncertsalen indhyldes i de blide toner fra en af Nordens stærkeste og mest originale, musikalske sværvægtere. Susanne Sundfør kommer til Danmark med favnen fuld af nye sange fra nyt albummet ”Music For People In Trouble”, som udover en masse anmelder-roser også har fået plads på listen over “Best albums of 2017” i magasiner som Q, Mojo, Uncut m.fl.

Susanne Sundfør udsendte sit selvbetitlede debutalbum i 2007, og har siden naglet sit navn fast som en Norges største og mest anerkendte sanger, sangskrivere og producere. Sundfør er har i tidens løb udsendt seks succesfulde album og samarbejdet med flere navnkundige kunstnere som Röyksopp og M83. Hun er derudover en talentfuld og efterspurgt producer. Susanne's nyeste album ”Music For People In Trouble” udkom i september i år, som GAFFA’s anmelder gav 4 stjerner med kommentaren “Man bliver ikke væltet omkuld af en musikalsk bølge, men i stedet suget ind i et rugende univers, hvor den stille alvor har erobret pladsen”.

Glæd dig til mere af den stille alvor i Koncertsalen den 24. februar.