Thøger Dixgaard fuldender plakaten til Sommertid i Søndermarken

Thøger Dixgaard fuldender plakaten til Sommertid i Søndermarken

THØGER DIXGAARD FULDENDER PROGRAMMET FOR SOMMERTID I SØNDERMARKEN

Det danske poptalent, Thøger Dixgaard, giver koncert sammen med Thomas Helmig, Mads Langer og Medina fredag 1. juni til Sommertid i Søndermarken. Dermed er programmet for Sommertid i Søndermarken komplet.

Thøger Dixgaard slutter sig til nogle af de mest kendte og elskede kunstnere herhjemme når han føjes til plakaten for Sommertid i Søndermarken fredag 1. Juni. Sammen med popkongen, Thomas Helmig, sangskriver-talentet, Mads Langer, og Danmarks helt egen superstjerne, Medina, vil Thøger Dixgaard være med til at skabe de musikalske rammer for en fantastisk dag i Søndermarken.

Thøger Dixgaard har de seneste år markeret sig som en del af toppen af den danske popscene med landeplager som ‘Blød Inden I’ og ‘Former’, hvoraf sidstnævnte høstede en flot guldcertificering. I 2017 udgav Thøger Dixgaard singlen ‘Tø’ Mig Op’ - hvori der i øvrigt gemmer sig et anerkendende nik til Kim Larsens klassiske, ‘Østre Gasværk’ - der øjeblikkeligt røg i rotation på de danske radiostationer, og kort tid efter fulgte singlen, ‘CTRL-Z’. Begge numre understregede Thøger Dixgaards særlige evne til at skrue stærke popsange sammen, som både rummer store følelser og solidt musikalsk håndværk. Thøger Dixgaard har netop udgivet singlen, ‘Duer & Musik’, og mere ny musik er i vente til koncerten til Sommertid i Søndermarken. Thøger Dixgaard er nemlig klar med en ny EP den 13. april.

Thøger Dixgaard er en af de centrale kræfter i det anerkendte Århus-crew, Hukaos, der blandt andet også huser navne som Karl William og Louis Rustum. Thøger Dixgaard har, før sin debut som solokunstner, været en del af hiphopgruppen, Flødeklinikken, og i løbet af de sidste par år har danskerne kunnet opleve Thøger Dixgaard på en række danske koncertsteder og festivaler. Thøger Dixgaard er af anmeldere blevet kaldt “den nye Thomas Helmig”, og derfor er det ekstra passende, at Dixgaard står på scenen til Sommertid i Søndermarken samme dag som sit store idol.

Øvrig line-up fredag den 1. juni 2018:
Thomas Helmig talte ikke bare til sine ældre fans, men fik også den yngre del af landet med sig ved 2017s sommerkoncerter. Især hans optrædener på Northside og Tinderbox efterlod anmeldere begejstrede og skabte uden tvivl en endnu større fanskare til den gode Helmig, der allerede er en af Danmarks højst skattede sangere med hits som ”Midnat i Europa” og ”Stupid Man”.

Mads Langer er nok en af de mest populære sangere i Danmark lige nu. Han har givet os hits som ”3 AM”, “Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone” og ”Elephant”, har udgivet fem albums, spillet over 400 koncerter i Danmark såvel som i udlandet, og så har han vundet intet mindre end otte GAFFA Awards, en Danish Music Award, Carl Prisen og en Zulu Award. Efter det sidste album ”Reckless Twin” skulle vi vente i halvandet år på nyt fra den kære Langer. Men nu er den her, EP’en ”All the Time, Sometimes”. En EP, hvor Mads Langer graver dybere og synger om både kærlighed, melankoli og politik.

Medina modtog æresprisen til Danish Music Awards i 2016. Og det er der en grund til. Det er nemlig den folkekære popsangerinde, der kickstartede dansksproget popmusik igen, efter genren havde ligget i dvale siden 1980’erne. Med hits som ”Ensom” og ”Vi To” banede Medina vejen for nutidige, dansksprogede popsangere. Efter et sidespring til det engelske sprog er Medina tilbage med dansksprogede singler som ”Elsk Mig”, ”Det Smukkeste” og "Skyttegrav".

Kalender
Aktuelle koncerter