The Australian Pink Floyd Show i Falconer Salen

The Australian Pink Floyd Show i Falconer Salen

VERDENS STØRSTE TRIBUTEBAND GÆSTER KØBENHAVN

Der er coverbands der spiller nede på den lokale bar i weekenden, og så er der tributebands der med en uhyrlig sans for detalje nærmest kan komme til at lyde som originalen - og så er der The Australian Pink Floyd Show, der siden 1988 har solgt mere end 3.000.000 billetter og spillet i 35 forskellige lande. Et tributeband så godt, at Pink Floyds ubestridte overhoved David Gilmour såmænd hyrede dem til at spille til sin egen 50-års fødselsdag!

Og det er ikke kun Pink Floyds lyd der er perfektioneret så meget, at det nærmest kun er de originale medlemmer af det originale Pink Floyd, der kan kende forskel. The Australian Pink Floyd Show har også nærstuderet Pink Floyds ikoniske lysshow med den runde skærm og 3D projekteringerne, og medbringer naturligvis også disse elementer til deres shows. Men nu snakker vi jo altså også om et tributeband, der har spillet på både Glastonbury, Wembley og Londons O2 Arena!

Der venter sig en stor oplevelse for Pink Floyd fans, når The Australian Pink Floyd Show kommer til Danmark med deres gigantiske show!