The Beards på afskeds-tour

The Beards på afskeds-tour

AUSTRALSK KULTBAND (OG DERES SKÆG) GÆSTER POSTEN PÅ DERES AFSKEDSTUR

Med titler som You Should Consider Having Sex With A Bearded Man, All The Bearded Ladies og If Your Daddy Doesn’t Have A Beard You’ve Got Two Mums har australske The Beards ret klart vist vejen for hvad deres musik handler om. Det handler om skæg. Fuldskæg, og masser af det. Og det er alle sangene, på alle deres plader.

The Beards blev dannet i Adelaide, Australien i 2005, og selvom tungen naturligvis er permanent parkeret ude i kinden, kan man nu godt tage The Beards musikalitet alvorligt. For de – indrømmet – temmelig fjollede tekster om fuldskæg, bliver fremført med en kæmpe musikalitet, der både favner folkrock og storladen stadionrock med synthesizertemaer, og guitarsoloer der kunne gøre selv Brian May misundelig. Men han har jo heller ikke noget skæg.

The Beards har over de seneste år groet (pun intended) sig en enorm fanskare over hele jorden, og sidst de var i Danmark spillede de for et ovenud begejstret publikum af skæggede mænd og damer i Ideal Bar i København og Atlas i Aarhus. Denne gang er det Musikhuset Posten, der skal rundbarberes af de festlige, skæggede austral-rockere.

Bandets seneste plade er fra 2015 og hedder Ten Long Years One Long Beard.