The Kills kommer endelig til VEGA

The Kills kommer endelig til VEGA

Egentlig skulle bandet have givet koncert i august måned, men de blev nødt til at aflyse på grund af sygdom. Alison Mosshart havde fået lungebetændelse.

Ikke nok med at The Kills netop har annonceret deres koncert på NorthSide 2017, så lægger de vejen forbi Store VEGA den 9. juni for at råde bod på det show, som desværre måtte aflyses.

De to indierockere, Alison Mosshart og Jamie Hince, dannede The Kills tilbage i 2001. Med 5 albums i bagagen gæster rockduoen Store VEGA til august, hvor det vil være 9 år siden, de sidst spillede på dansk grund.

Det femte albumudspil "Ash & Ice" havde release den 3. juni i år, hvoraf førstesinglen ”Doing It To Death” viste The Kills fra deres bedste side med rå guitar og krattende garagelyd. GAFFA's anmelder gav albummet 5 stjerner. 

Duoens forrige album, ”Blood Pressures”, udkom tilbage i 2011. Fra da af og frem til nu har Mosshart haft travlt med sit sidespring som forsanger for Jack Whites rockede bluesprojekt ”The Dead Weather”, så det bliver et kærkomment gensyn at opleve de to rockstjerner sammen på scenen igen.

Alison Mosshart er kendt for at svinge sit lange (før sorte, nu blonde) hår i takt med Hinces insisterende guitarriffs. Nu, efter to albums med The Dead Weather, har den yderst musikalske amerikaner fundet frem til en vokal med mere volumen, end tiden før Jack White-projektet bød på. Med hits som ”U.R.A. Fever”, ”Midnight Boom” og ”Cheap and Cheerfull” kan publikum altså forvente en energiudladning af formater fra de to über cool bandmedlemmer i The Kills, når de efter nu 9 års fravær gæster Store VEGA og NorthSide til næste sommer.