The Umbilical Brothers - Bremen Teater, 23. maj

The Umbilical Brothers - Bremen Teater, 23. maj

SÆREGEN AUSTRALSK MIMEDUO TAGER TUREN FORBI BREMEN TEATER

 The Umbilical Brothers er virkelig noget for sig. De to australiere, Shane Dundas og David Collins, er komikere, og de har en helt speciel tilgang til deres fag. Duoen blander nemlig mimeshow, musik og dukkespil, og de er ikke blege for at involvere publikum i processen.

De to mødtes tilbage i 1988 på Sydneys universitet, og sammen udviklede de hurtigt deres nu velkendte mimeshow, som dengang var 100% improviseret, tilsat vokale lydeffekter. I dag, næsten tre årtier senere, har duoens rutine udviklet sig til gennemarbejdede forestillinger med manuskript. Siden debuten er det blevet til 6 shows, her iblandt det succesfulde børne-tv-program, ‘The Upside Down Show’, på Nickelodeon hjemme i Australien.

Og nu er Dundas og Collins på verdensturné med deres seneste forestilling, ‘The Rehearsal’, som havde premiere sidste år, og som allerede har gået sin sejrsgang i England og i USA, hvor australierne optrådte i David Lettermans såvel som Jay Lenos late shows.

I ‘The Rehearsal’ arbejder The Umbilical Brothers live med multimedier, hånddukker og selvfølgelig med publikum, og ifølge en britisk anmelder, synes det efterhånden umuligt for de to at forbedre deres specielle showstil.

Der er kort sagt lagt op til en helt unik aften i selskab med to særdeles kreative og hylende morsomme australiere. De har tidligere optrådt i Danmark med stor succes, og denne gang bringer de deres nye interaktive multimedie/dukkeshow forbi København, hvor Bremen Teater i maj vil danne rammer for løjerne.