The World Is... - Loppen 2. februar

The World Is... - Loppen 2. februar

Loppen præsenterer dobbeltkoncert med de amerikanske postrockbrag The World Is a Beautiful Place & I Am No Longer Afraid to Die og mewithoutYou!

Det musikalske kollektiv The World Is a Beautiful Place & I Am No Longer Afraid to Die er et af de fanebærerende bands, der omkring 2010 var med til at reviltalisere emo-genren. Gruppen er inspireret af atmosfærisk emo og indie som Sunny Day Real Estate og storladen postrock-orkestrering som Godspeed You! Black Emperor og Explosions in the Sky.
I september 2015 udgiver de deres andet album 'Harmlessness' på Epitaph Records. 

mewithoutYou er et af de mest fascinerende eksperimenterende rockbands. Man kan sige, det er post-hardcore eller progressiv rock, men det er svært at sætte dem i bås, da de hele tiden bevæger sig i forskellige musikalske retninger. Musikken er domineret af spoken-word-agtig vokal med fritflydende trommer, bas og guitar.
Bandet er ligesom This World is a Beautiful Place inspireret af Sunny Day Real Estate, hvorfor de til hemmelig shows i Philadelphia går under navnet "Thief, Steal Me a Peach" - en reference til Sunny Day Real Estates udgivelse af samme navn. 

Deres 6. fuldlængde album 'Pale Horses' (Run For Cover, 2015) er et tydeligt bevis på deres eklektiske færden.

Kalender
Aktuelle koncerter