Thomas Helmig føjer Tina Dickow og ANYA på programmet

Thomas Helmig føjer Tina Dickow og ANYA på programmet

THOMAS HELMIG, TINA DICKOW, ANYA

Thomas Helmig føjer 2 fantastiske sangerinder, Tina Dickow og ANYA, til programmet til de 2 unikke heldagsarrangementer i juni 2017.

Det er med stor glæde, at en af landets højt elskede sangerinder, Tina Dickow, melder sig klar under den lune sommerhimmel til juni. I anledning af 10-års jubilæet for albummet "Count To Ten", spiller Tina og hendes band ganske få udsøgte sommerkoncerter.

Yderligere får Helmig og Dickow selskab af den talentfulde unge danske upcoming sangerinde ANYA, som allerede har haft masser af vind i sejlene. Udover at have været P3's Undgåelige, har hun også vundet fx Politiken Ibyen's "Årets upcoming" pris.

Tina Dickow udtaler:
“Count To Ten” er et af min karrieres allervigtigste albums, og jeg har med kyshånd taget imod opfordringen til at fejre albummets 10-års jubilæum med enkelte store koncerter i sommer-Danmark. Det glæder jeg mig helt vildt til! En ting er de favoritter, vi ofte spiller live - 'Count To Ten', 'On The Run', 'Open Wide' og 'Sacre Coeur', men jeg glæder mig især til at genbesøge nogle af dem, vi ikke plejer at spille: 'Night Cab', 'You Know Better, 'My Business' etc. Jeg er sikker på, det bliver en stor oplevelse - både for os og for fans, der har været med siden dengang!

Dørene åbnes først på eftermiddagen, hvor ANYA og Tina Dickow vil underholde publikum i løbet af dagen indtil Thomas Helmig runder aftenen af. Til koncerten i Søndermarken på Frederiksberg vil publikum i øvrigt kunne nyde en picnickurv fra Meyers Køkken, som allerede nu kan forudbestilles på Billetlugen.dk

I denne uge er det tillige blevet offentliggjort, at Thomas Helmig også vil være at finde på festivalerne NorthSide og Tinderbox i 2017. Hermed er alle Helmig's sommerkoncerter offentliggjort - det vil således kun være ved en af disse 4 begivenheder, at Helmig kan opleves næste sommer.

Billetter til de to sommerkoncerter kan købes her:
3. juni 2017: Søndermarken, Frederiksberg - http://bit.ly/2fzy57T
17. juni 2017: Mølleparken, Aalborg - http://bit.ly/2fAVB2V