Troye Sivan - Store VEGA, 17. maj

Troye Sivan - Store VEGA, 17. maj

20-ÅRIGT YOUTUBE-FÆNOMEN SPRINGER UD SOM POPSTJERNE I VEGA

 Troye Sivan er kun lige trådt ud af teenageårene, men han har allerede en karriere inden for film og musik. Bedst kendt er han dog som YouTube-navn, hvor han i 2012 begyndte at vlogge om livet som teenager i Australien, og siden brugte han kanalen til at springe ud som homoseksuel. I dag følger knap 4 millioner abonnenter med i hans privatliv.

Tidligere på året brød den unge herre også endeligt igennem som musiker, da han udsendte EP’en ‘Wild’, der gik nummer 1 i 61 lande. Og nu følger han op med debutalbummet, ‘Blue Neighbourhood’, mens blandt andre Taylor Swift og Grimes har meldt sig som fans.

Skivens tekster følger op på Sivans selvudleverende og ærlige stil fra YouTube, men naturligvis tilsat en række smittende, følelsesladede og forførende popmelodier, som har fået anmeldere til at sammenligne ham med kollegaer som James Blake, Lorde og Lana Del Rey.

‘Blue Neighbourhood’ er kun lige udkommet i sidste uge; Troye Sivan er aktuel som optrædende på Jimmy Fallons “The Tonight Show”, og herhjemme skal han leve op til titlen som P3's Uundgåelige – en titel han fik for singlen ‘Wild’ tilbage i september.

I foråret vil den 20-årige australier gøre forsøget, når han drager ud på sin første omfattende Europa-turné for også at bevise, at han er meget mere end blot et teenagefænomen fra YouTube. I København bliver det Store VEGA, der i maj danner ramme om hans danske debutkoncert.

Billetsalget starter fredag den 11. december via Billetlugen. Der kan max. købes 4 billetter pr. transaktion.