Ufiltreret skønhed fra Texas

Ufiltreret skønhed fra Texas

CROSS RECORD SPILLER TO KONCERTER I DANMARK

Hvis du er fan af Chelsea Wolfe og PJ Harvey, så er Cross Record helt sikkert noget for dig!

Cross Record består af ægteparret Emily Cross og Dan Duszynski, der for et par år siden flyttede fra Chicago til en lejet ranch i den fjerne og idylliske by Dripping Springs i Texas.
Her arbejdede Emily Cross 60 timer om ugen på restauranter, i supermarkeder og med børnepasning. Alligvel lykkedes det duoen at komponere et album, der absorberer hverdagens fællestræk og giver dem ny form med det atmosfærisk gribende 2. album "Wabi-Sabi”.

Albummet er optaget i de tidlige morgentimer og de sene aftentimer med skræppende dykkerfugle i baggrunden fra et nærtliggende fuglereservat. Tusmørke-stemningen og de orange solopgange har i den grad formet hjertet og sjælen på albummet.

Pitchfork skriver i deres albumanmeldelse:
"Throughout Wabi-Sabi, Cross Record thread their way between graceful and sinister, unfiltered beauty with heavier and uglier sounds, and tap into a dark well of energy that has potential to grow more powerful the further they explore it.”

Med disse lovende ord er der virkelig god grund til at glæde sig. Duoen kommer til Danmark og spiller to dejlige sommerkoncerter den 8. juni på Loppen, Christiania og den 9. juni på Radar i Aarhus.

Kalender
Aktuelle koncerter