VEGAs nye crush skaber synthdrevet elektro-magi

VEGAs nye crush skaber synthdrevet elektro-magi

I maj måned gjorde irske All Tvvins alle blandt publikum forårskulrede til VEGA’s New Crush, den internationale pendant til VEGAs Udvalgte. Her imponerede det elektroniske makkerpar både publikum og anmeldere med deres synthdrevede indie-elektro.

All Tvvins består af de irske multi-instrumentalister, Conor Adams og Lar Kaye, og musikken er ifølge dem selv inspireret af alt fra Taylor Swift til Slipknot. Duoen har eksisteret siden 2013, og i hjemlandet har de irske talenter længe været at finde i festivalsprogrammer og som headlinere på irske spillesteder. 

80’er-legende som fan
Internationalt fik musikbranchen for alvor øje på dem, da de åbnede den populære festival Electric Picnic i 2014 sammen med 80’er-legenden Blondie. Efterfølgende udtalte superstjernen til den irske presse, at hun var blevet fan af duoen og deres energi.

Med kun fire singler udgivet har All Tvvins allerede toppet de irske hitlister, men også gjort sig bemærket i udlandet. Duoen arbejder på debutalbum med producerne bag navne som Kasabian, London Grammar og Arcade Fire.