Velklingende elektronisk pop fra storhittende L.A.-darlings

Velklingende elektronisk pop fra storhittende L.A.-darlings

Cheat Codes toppede hitlisterne i 2015, da de gik viralt med deres cover af Salt-N-Pepas monsterhit “Let’s Talk About Sex”. Nu bringer de californisk charme og velklingende elektronisk pop til Lille VEGA torsdag den 15. september. 

Cheat Codes blev dannet i 2014 af de tre multi-instrumentalister, Trevor Dahl, Matthew Russell og Kevin Ford. De L.A.-baserede talenter brød for alvor igennem i 2015 med nummeret “Adventure”, som skaffede dem en #1-placering på Spotifys Global Viral 50 og fik over 5 millioner afspilninger på et år. Efterfølgende turnerede de over hele USA med navne som The Chainsmokers, Ansolo og DallasK til stor begejstring for bl.a. Huffington Post, BuzzFeed og Indie Shuffle.

Charme, selvtillid og hitpotentiale
De høje forventninger til de elektroniske stjerner in spe var høje, men de blev fuldt indfriet med det storhittende cover af Salt-N-Pepas “Let’s Talk About Sex”. Efter nummerets release gik Cheat Codes fra at være L.A.-darlings til at blive spillet på radiostationer i hele verden. “Sex”, som de kaldte deres cover, lå i længere tid #10 på Spotifys Global Charts, fik en top 20-placering i 20 lande og har til dags dato over 10 mio. visninger på YouTube.  

Kalender
Aktuelle koncerter