Datapolitik

 1. Introduktion
  1.1 Denne fortrolighedserklæring er information til dig, fordi DTD Concerts ApS indsamler data om dig; jævnfør GDPR-indtrædelse d. 25. maj 2018.

 2. Databehandler
  2.1 DTD Concerts ApS, Studsgade 35B, Aarhus C, CVR: 36 40 36 75, er databehandler. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige data.

 3. Formål med indsamling af personoplysninger og retsgrundlag
  3.1 Vi sikrer, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med følgende formål:
  (a) For at kunne levere produkter og / eller tjenester bestilt af dig.
  (b) Til at kunne svare på dine spørgsmål eller klager.
  (c) For at gøre det muligt for dig at deltage i en konkurrence.
  (d) At give dig oplysninger om andre produkter og tjenester, vi tilbyder der ligner dem, som du allerede har bestilt eller spurgt om.
  (e) At underrette dog om ændringer i vores tjenester/produkter.
  (f) For at hjælpe os med at forbedre vores websites, produkter og tjenester.
  (g) At lave profiler – i bekræftende fald konsekvenserne af profilering og logikken bag profilering. De interesser, der hentes med hensyn til profilering er for at få en forståelse af kundernes præferencer for at aktivere DTD Concerts ApS for at tilpasse annonce(r) og dermed give kunderne mere relevante tilbud på varer og tjenesteydelser.
  3.2 Vi beholder dine personlige data i 12 måneder, hvorefter de vil blive slettet.

 4. Dine rettigheder
  4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6.
  4.2 Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personlige oplysninger, og er oplysningerne ukorrekte korrigeres, slettes eller ændres disse ved hjælp af kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning, overførsel af data eller trække dit samtykke tilbage.
  4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

 5. Overførsel af personlige data
  5.1 Vi kan videregive personoplysninger til tilknyttede eller søsterselskaber, såvel som professionelle rådgivere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
  5.2 Vores medarbejdere, agenter, forretningspartnere, leverandører kan have adgang til dine personlige data i et begrænset omfang efter behov for at kunne levere en service til os eller for at gøre dem i stand til at handle på vores vegne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
  5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som det er nødvendigt for at overholde loven, regulering eller juridisk anmodning eller samarbejde med enhver juridisk undersøgelse.

 6. Kontaktoplysninger
  6.1 Hvis du har nogle spørgsmål om vores datapolitik kan du kontakte os på nedenstående oplysninger:
  (a) DTD Concerts ApS, Studsgade 35B, 8000 Aarhus C, CVR: 36 40 36 75
  (b) +45 70202622
  (c) Datatilsynet, Borgergade 28.5, 1300 København K
  (d) Mail: data@dtdgroup.dk
 
Denne datapolitik er senest opdateret den 23. april 2024.