Rockikonet Iggy Pop kommer til Danmark

Rockikonet Iggy Pop kommer til Danmark

14. juni 2021

Verden hungrer efter livekoncerter, og det er svært at forestille sig en bedre måde at byde koncertlivet tilbage på end med offentliggørelsen af Iggy Pops kommende turné, som den 5. juni 2022 bringer et af verdens største musikalske navne til København.

Siden slutningen af 60’erne har Iggy Pop – både som frontmand i The Stooges og som storhittende solist – opbygget det enorme repertoire, der blandt fans og kritikere har skaffet ham titlen som The Godfather of Punk.

På en scene er Iggy Pop mindst lige så berygtet som i resten af musiklandskabet, og det seneste, mere jazzede album Free fra 2019 rammer lige ned i kernen af hans virke som artist og performer. Musikken er et frirum, som Iggy Pop bevæger sig rundt i, præcis som det passer ham, og det er en af grundene til, at han gang på gang har begejstret både fans og anmeldere på sine danske visits.

Det er ikke svært at forestille sig, at der bliver rift om billetterne, når Falkoner Salen i København den 5. juni skal huse legenden Iggy Pop.

Få adgang til det eksklusive pre-sale til koncerten, der starter onsdag den 16. juni kl. 10. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Det officielle billetsalg starter fredag den 18. juni kl. 10 via ticketmaster.dk.

No Comments

Leave a Reply