Marcus & Martinus vender tilbage med dansk koncert

Marcus & Martinus vender tilbage med dansk koncert

24. oktober 2023

Den norske popsensation gæster Falkoner Salen den 26. januar 2024 som led i deres ‘We Are Not The Same Tour prt 1’

Marcus & Martinus er ubestridt et af de største skandinaviske popfænomener, vi har set i nyere tid. Og trods det faktum, at de to norske tvillinger i dag blot er 21 år gamle, kunne de allerede sidste år fejre, at de har hele 10 år på bagen som turnerende artister.

Det er generelt nogle vilde præstationer, de to unge musikere har på CV’et. De har blandt andet spillet support for Jason Derulo, udsolgt arenaer i hele Skandinavien på få minutter – inklusivt Royal Arena i København – og optrådt til Nobelprisen. Deres sang ”Elektrisk” sidder på rekorden som den mest streamede norske sang nogensinde, og generelt har deres fængende pop og smittende performer-gen skaffet dem flere hundrede millioner streams og en dedikeret fanbase verden over.

Nu drager de to brødre endelig ud på turné igen, når de rammer spillesteder i hele Skandinavien. Noget, som de glæder sig til at tage hul på:

– ”Vi er så glade for endelig at kunne tage på turné! Det bliver en episk aften, hvor vi både kommer til at optræde med ny musik og gamle hits! Vi glæder os så meget til at skulle se jer alle sammen igen – vi har savnet jer så meget og håber vi ses derude,” siger Marcus og Martinus. 

’We Are Not The Same Tour prt 1’ skydes i gang i Falkoner Salen i København den 26. januar og slutter på hjemmebane i Oslo Spectrum den 11. februar

Billetsalget starter fredag den 27. oktober klokken 10.00 via United Tickets.