MEDINA ANNONCERER KARRIERENS STØRSTE KONCERTER

MEDINA ANNONCERER KARRIERENS STØRSTE KONCERTER

5. oktober 2023

Hele Danmarks Medina giver karrierens største koncerter, når hun den 12. og 19. april indtager henholdsvis Royal Arena i København og Djurslands Bank Arena i Aarhus.

Det er som om, der er et før og et efter Medina. I hvert fald har sangerindens aftryk på den danske popscene været svær at overse, siden hun i 2009 skrev sig ind i den danske musikhistorie med sit andet album Velkommen Til Medina, der blandt andet kastede sange som ”Kun For Mig”, ”Velkommen Til Medina”, ”Vi To” og ”Ensom” af sig.

Siden da har lyden af Medinas stemme og fængende popmelodier været trofaste ledsagere på dansegulve og hitlister landet over takket være efterfølgere som ”Jalousi”, ”Kl. 10”, Synd For Dig”, ”Det Smukkeste”, ”For Altid” og ”Når Intet Er Godt Nok”.

I sommeren 2023 markerede Medina sin tilbagevenden til de store danske scener, da hun indtog festivaler som Tinderbox, Jelling og Grøn Koncert med flotte anmeldelser til følge.

Blandt andet skrev Fyens Stiftstidendes anmelder efter koncerten på Tinderbox, at Medina leverede en ”formidabel fredagsfest” og ”en af sine bedste koncerter nogensinde”, mens GAFFAs anmelder kaldte hendes københavnske Grøn Koncert-optræden en ”Respektindgydende pragtpræstation” og kvitterede med 5/6 stjerner.

Det er ikke så svært at forstå, hvorfor Medina gennem sin karriere har vundet et væld af priser – inklusivt DMA’s prestigefulde ærespris – og nu fortsætter eventyret for Danmarks ukronede pop- og klubdronning, når Medina byder velkommen i Royal Arena og Djurslands Bank Arena (tidligere Ceres Arena) til april.

Det officielle billetsalg starter mandag den 9. oktober kl. 10.00 via Ticketmaster.dk