MELANIE C INVITERER TIL POPFEST I AMAGER BIO

MELANIE C INVITERER TIL POPFEST I AMAGER BIO

18. august 2020

Den verdenskendte Spice Girl tager på Europa-turné i kølvandet på sit kommende nye album og er klar til at skabe både følsomme stunder og dansable øjeblikke for sine danske fans søndag den 6. februar 2022 i Amager Bio. 

Da den tidligere Sporty Spice, Mel C, udgav pladen Northern Star i 1999, lagde hun med mere end tre millioner solgte kopier og flere hitsingler an til en succesfuld solokarriere. Nu, mere end 20 år senere, har hun løftet sløret for sit ottende studiealbum med titlen Melanie C, som udkommer den 2. oktober 2020 og bringer hende forbi Amager Bio i København.

Den populære sangerinde har allerede udgivet tre singler fra det nye album, og oven på sundhedskrisen, der lige nu præger hele verden, har hun om den seneste i rækken, ”In and Out of Love”, blandt andet udtalt: “Det er så fedt at udgive en rendyrket pop, upbeat, positiv og sjov sang. Jeg tror, det er lige præcis, hvad verden har brug for lige nu.”

Med musikalsk inspiration fra navne så alsidige som Mark Ronson, Robyn, Blur og Suede har Melanie C skabt et kantet synthpopunivers med vedkommende tekster om at finde og ikke mindst acceptere sig selv. Den verdenskendte sangerinde har i mange år talt åbent om sin kamp med både depression og spiseforstyrrelser – en åbenhed der har resulteret i et ærligt repertoire af relatérbare sange. Melanie C har også i flere interviews fortalt, at det først var sidste år, hun for alvor smed masken og fandt sig selv – et statement der stråler ud af titlen på det nye album Melanie C.

Der hersker ingen tvivl om kunstnerens enorme kulturelle indflydelse. Med Spice Girls blev betydningen af ’Girl Power’ taget til helt nye højder, og siden udgivelsen af deres ikoniske debutsingle ”Wannabe” fra 1996, har Melanie C, sammen med resten af gruppen, toppet hitlisterne i 37 lande, solgt mere end 85 millioner albumkopier på verdensplan og stået bag det bedst sælgende album fra en pigegruppe nogensinde. 

Melanie C har indtaget de største scener verden over og har sidste år turneret med World Pride og queer-gruppen Sink The Pink. Hun har også af flere omgange lagt vejen forbi Danmark, blandt andet til Smukfest, og da hun i 2016 overraskede et fyldt Forum som gæst til en koncert med MØ, som ofte har nævnt Melanie C som et af sine største musikalske forbilleder. 

Den står altså på pop i verdensklasse og Girl Power af musikhistorisk karakter, når Melanie C den 6. februar 2022 indtager Amager Bio med sit nye album i baghånden.

Billetsalget til koncerten starter fredag den 28. august klokken 10.00 via ticketmaster.dk.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Amager Bio.