TINDERSTICKS GIVER KONCERT I Konservatoriets Koncertsal

TINDERSTICKS GIVER KONCERT I Konservatoriets Koncertsal

21. februar 2024

Lad dig fordybe i musikalsk magi og æstetisk fascination, når britiske Tindersticks giver koncert i Danmark.

Med en karriere, der spænder over tre årtier, har den anmelderroste britiske gruppe, Tindersticks, cementeret deres status som en af de mest originale og indflydelsesrige aktører inden for alternativ rockmusik. Tindersticks, der for alvor trådte ind på musikscenen i begyndelsen af 90’erne, har formet en unik lyd, der fusionerer mørk romantik med komplekse orkestreringer og legende tekster. Deres originale tilgang til musik har gjort dem til en kultfavorit blandt fans.

Oplev Stuart Staples’ karakteristiske, vibrerende baryton – præget af nikotin og vendt døgnrytme, lige så vejrslidt som smuk og umulig at ignorere. Og så er der musikken, der med følsomme strygere, mangfoldig instrumentering og lavintensiv dramatik svæver lige bagved. I mere end tredive år har Tindersticks skabt deres egen lille verden. De har sunget om snavs, destruktion, lyster, barer og død, men hvor sådanne emner let bliver plettet i andres hænder, er der altid noget forfinet, og nærmest sofistikeret, over Tindersticks’ indspilninger og optrædener.
Det seneste album, “Distractions”, det trettende siden dannelse i 1991, udkom i 2021. I løbet af 2024 vil der igen komme ny musik fra bandet.

Billetsalget er i gang via ticketmaster.dk

12. oktober 2024 · Konservatoriets Koncertsal, København
Koncerten arrangeres i samarbejde med Live Nation