Ukendt Kunstner annoncerer kæmpeshow på Refshaleøen

Ukendt Kunstner annoncerer kæmpeshow på Refshaleøen

29. november 2023

Ukendt Kunstner annoncerer nu endnu et af blot fire planlagte sommershows. Det eneste show øst for Storebælt bliver den 31. august 2024, når duoen, der senest solgte mere end 30.000 billetter ved fire arena-shows i oktober, giver et enestående københavner-show på Refshaleøen.

Den 31. august 2024 markerer endnu en milepæl for Hans Philip og Jens Ole McCoy, der i dag kan løfte sløret for deres egen sommerkoncert på Refshaleøen i København. Koncerten bliver én af blot fire med Ukendt Kunstner i sommeren 2024 – herunder også NorthSide og Nibe Festival, som allerede er annonceret – og er samtidig den eneste mulighed for at opleve Ukendt Kunstner live øst for Storebælt til næste år. Der er med andre ord tale om et enestående show med et af de mest toneangivende navne i dansk hiphop.

Tilbage i maj 2023 overraskede Ukendt Kunstner alt og alle ved ud af det blå at udgive deres første album i syv år. De 11 sange på Dansktop fik bogstavelig talt hitlisten til at kollapse med Spotify-rekord som det mest streamede album på release-dagen nogensinde. Anmelderne sendte lutter top-anmeldelser efter det uventede comeback, som gik direkte ind som #1 og nu har ligget Top-5 i 27 uger. Og comebacket var kun lige begyndt.

De to eksklusive koncerter på Roskilde og Smukfest i sommers cementerede Ukendt Kunstners status som lyden af en hel generation – og både publikum og en stor del af de danske anmelderstab tog godt imod. ”Triumf” og ”livsbegivenhed” skrev henholdsvis Politiken og Soundvenue blandt andet.

To arena-shows i Royal Arena og Djursland Bank Arena blev til fire i oktober måned. Og lige meget om man var blandt de mere end 30.000 gæster som havde taget plads i København eller Aarhus, var oplevelsen af Ukendt Kunstners største shows til dato, billedet på den uforlignelige energi, som opstår, når musik og mennesker smelter sammen. Tre uger senere, modtog Ukendt Kunstner prisen som ”Årets Danske Gruppe” ved Danish Music Awards 2023.

Ukendt Kunstner er tilbage, og deres kæmpeshow på Refshaleøen til sommer kommer til at stå som den foreløbige kulmination på et comeback i dansk musik, som forhåbentligt er kommet for at blive.

Det officielle billetsalg starter mandag den 4. december kl. 10.00 via Unitedtickets.dk