ALEX VARGAS ANNONCERER ARENA-SHOWS I 2022

ALEX VARGAS ANNONCERER ARENA-SHOWS I 2022

21. oktober 2021

Med udsigt til endnu en totalt udsolgt danmarksturné kan Alex Vargas nu løfte sløret for to arenashows, når han gæster Aarhus Congress Center den 9. december 2022 og K.B. Hallen i København den 10. december 2022.

Det er få danske musikere, der kan præsentere en koncertrække med intet mindre end 22 danske byer på plakaten. Men det var lige netop, hvad Alex Vargas gjorde, da billetterne til hans danmarksturné, til januar og februar næste år, blev revet væk på en enkelt uge.

Det må siges at være endnu en imponerende bedrift af den danske musiker, sanger og sangskriver, som i løbet af de seneste år har placeret sig som et af det mest eftertragtede og træfsikre livenavne – om det er under teltdugen på Roskilde Festival, på Danmarksturné med både elektronisk og akustisk sæt på én og samme aften, med koncept-koncert på Østregasværks skrå brædder eller når han har indtaget mastondonten i Ørestaden: Royal Arena!

Alex Vargas, der lige nu er aktuel i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV 2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, ’Shackled Up’. Han har siden udgivet EP’en ’Giving Up the Ghost’, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det Guld-sælgende album ’Cohere’ fra 2017 kastede hit-singler som ’Higher Love’ og ’Inclosure’ af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende ’EGO’-trilogi fra 2019.

Forleden delte Alex Vargas en række billeder på Instagram med ordene: ”This album is nearly done.” Der er altså både nye sange, udsolgt Danmarksturné og nu også arena-shows på vej fra Vargas!

Billetsalget til de to koncerter starter på lørdag den 23. oktober kl. 10 via unitedstage.dk.

No Comments

Leave a Reply