AUSTRALSK-BRITISKE RUEL INDTAGER AMAGER BIO

AUSTRALSK-BRITISKE RUEL INDTAGER AMAGER BIO

7. marts 2023

Den femdobbelt platinvindende kunstner Ruel tager på en verdensturné, som kommer forbi København og spillestedet Amager Bio til september.

Siden han debuterede i 2017 som bare fjortenårig, er denne London-fødte, Sydney-opvoksede kunstner blevet en af sin generations mest indflydelsesrige musikere med over 2 milliarder globale streams.

Ruel har fanget opmærksomheden hos flere af branchens mest respekterede kunstnere såsom Elton John og musikmageren Zane Lowe, der begge står bag ham i hans karriereudvikling. Ved siden af tre udsolgte verdensturnéer har Ruel delt scener med Khalid og Shawn Mendes, spillet Tyler, Creator’s Camp Flog Gnav-festivalen og har samarbejdet med Denzel Curry, JVKE og Omar Apollo.

I løbet af sommeren 2023 udgiver Ruel sit længe ventede debutalbum, ’4TH WALL’. Albummet, der blev produceret af M-Phazes (Khalid, Noah Cyrus, Remi Wolf), var oprindeligt på vej ned ad en Pop/R&B-bane, men pandemien fungerede som en stor personlig og professionel katalysator for Ruel. Han ændrede kreativ retning og udvidede sin musikalske horisont, og resultatet blev et album med en modnet lyd og bedre lyrik, der veksler mellem det euforiske og kontemplative popverdener.

Glæd dig til at opleve en af verdens mest spændende kunstnere, når han kommer til Amager Bio. Med tre udsolgte verdensturnéer bag sig, opfordres fans til at sikre sig en billet, allerede når de går i salg fredag 10. marts kl. 10 via Ticketmaster.

14. september – Amager Bio, København

No Comments

Leave a Reply