Band of Horses kommer til Danmark

Band of Horses kommer til Danmark

22. oktober 2021

Gruppens sjette album Things Are Great er ude den 21. januar 2022. Den 26. februar kommer de til Danmark og giver koncert i K.B. Hallen i København.

Seattle-bandet har teaset deres nye album med førstesinglen ”Crutch” – et episk, guitardrevent nummer, der slår en streg under, at der skal mere end fem års pause til at fjerne Band of Horses fra deres position som et af samtidens største rockbands. 

Band of Horses blev grundlagt i 2004 og udgav i 2006 deres debutalbum Everything All The Time, som med ét satte bandet på den internationale rockradar. Ben Bridwell formår på smukkeste vis at observere mekanismerne i det menneskelige hjerte og omdanne det til historiefortælling, og sammen med resten af bandet skabte han en lyd, der gjorde stort indtryk på millennials verden over. Sange som ”The Funeral”, ”Is There A Ghost” og ”No One’s Gonna Love You” fra gruppens første albums blev pejlemærker og tro musikalske følgesvende for tusindvis af indierockfans, som fandt trøst i Bridwells jordnære sangskrivning og himmelske vokal. 

Band of Horses har siden begyndelsen af deres karriere opbygget et uovertruffen live-ry, som flere danske medier har dokumenteret. Da Band of Horses gæstede Tinderbox med deres seneste album Why Are You Okay fra 2016, skrev Soundvenues anmelder, at det var en ”særdeles veloplagt Benjamin Bridwell,” som trådte ind på scenen, og GAFFA har ad flere omgange kvitteret Band of Horses med 5- og 6-stjernede anmeldelser for deres danske koncerter.

Gruppen har netop taget hul på deres amerikanske efterårsturné og er altså godt varmet op, når de den 26. februar 2022 kommer til K.B. Hallen.

Billetsalget starter fredag den 29. oktober klokken 10.00 via billetlugen.dk.

No Comments

Leave a Reply