BENJAMIN HAV & FAMILIEN ANNONCERER EKSTRAKONCERT I K.B. HALLEN

BENJAMIN HAV & FAMILIEN ANNONCERER EKSTRAKONCERT I K.B. HALLEN

28. september 2022

Benjamin Hav & Familien har væltet sommerfestivalerne omkuld med deres vanvittige liveshow og top-anmeldelser. Koncerten i K.B. Hallen den 25. november er udsolgt, og Benjamin Hav annoncerer nu en ekstrakoncert lørdag d. 26. november.

Det er ikke en hemmelighed, at Benjamin Hav har skruet helt op for ambitionerne med et show uden sidestykke. Hav og Familien har brugt hele sommeren på at overvinde og overraske samtlige festivaler og deres publikummer med det nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet.

Til efteråret vil Benjamin Hav & Familien endnu en gang cementere, hvorfor de er ét af de vildeste liveacts i Danmark, når de spiler deres største koncerter til november 2022 i Aalborg Kongres og Kultur Center, Sydbank Arena i Odense, Aarhus Congress Center og nu to gange i K.B. Hallen i København.

”Det har været en helt vild sommer. Det er første år på landevejen med Familien. At kunne spille to koncerter i K.B. Hallen er jo kæmpe stort! Familien kommer til at blomstre derinde. Og hvis den ene koncert er dårlig, så er man jo sikker på at man lige kan lave en ommer. Måske én var nok? Men nu har vi to. Det er fedt! 9.000 mennesker sammen med mig og Familien. Det er fremdrift!” udtaler Benjamin Hav og ser frem til at skulle spille i K.B. Hallen hele to gange; fredag d. 25. og lørdag d. 26. november.

Billetsalget til ekstrakoncerten i K.B. Hallen den 26. november starter torsdag den 29. september klokken 10.00 via billetlugen.dk.
Billetterne til koncerterne i Aalborg, Odense og Aarhus i november 2022 kan købes her.

Få adgang til det eksklusive pre-sale til koncerten, der starter onsdag den 28. september kl. 10 ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

26. november – K.B. Hallen, København – EKSTRAKONCERT

No Comments

Leave a Reply