CANADISKE FEIST KOMMER TIL DANMARK

CANADISKE FEIST KOMMER TIL DANMARK

9. maj 2023

Den canadiske folk- og indiepopartist spiller i Store VEGA den 28. august 2023.

Feist kunne tilbage i februar annoncere sit nye album Multitudes, som landede den 14. april og var kunstnerens første nye musik i seks år.

Anmelderne var begejstrede for den canadiske sangerinde, sangskriver og producers comeback-album. Mens engelske NME i deres anmeldelse skrev, at Feist på Multitudes har nået et nyt niveau af musikalitet, kaldte danske Soundvenue Feist ”en kunstner, der besidder legesyge og musikalsk overskud i lige mål”.

Albummet er skrevet i tiden efter, at Feist blev mor, og at hendes far pludselig gik bort, og det behandler eksistentielle spørgsmål om netop liv og død i et lydunivers, der byder på både skrøbelige, stille folk-hymner og storladne indierock-momenter.

Leslie Feist startede sin musikalske rejse, da hun som 15-årig i 1991 spillede i et punk-band i den canadiske by Calgary. Hun tog siden da del i flere musikalske projekter, inden hun i 2001 blev en del af indierock-kollektivet Broken Social Scene, sideløbende med at hun arbejdede på sit soloprojekt.

Hendes store gennembrud kom med albummet The Reminder fra 2007, som bød på storsælgende singler som ”1234” og ”The Limit To Your Love” – en sang der senere blev udødeliggjort med James Blakes populære remake fra 2010.

Feist er ikke et hyppigt navn i det danske koncertlandskab. Hun spillede på Haven Festival i 2017, men har ikke gæstet et dansk spillested, siden 2012, hvor hun spillede i Falkonersalen.

Billetsalget til koncerten den 28. august i Store VEGA starter fredag den 12. maj kl. 10.00 via Billetlugen.

OBS! NYT VENUE

På grund af logistiske og showmæssige udfordringer, bliver koncerten med Feist mandag den 28. august flyttet til Store VEGA for at give alle, der har købt billet, en mere intim oplevelse. Billetter købt til K.B. Hallen, gælder automatisk til koncerten i Store VEGA.

No Comments

Leave a Reply