Canadiske Half Moon Run kommer til Danmark

Canadiske Half Moon Run kommer til Danmark

10. marts 2022

Annonceringen af trioens Europaturné kommer sammen med udgivelsen af deres nye nummer ”Fatal Line”. Half Moon Run spiller i Pumpehuset den 21. november 2022.

Den Montreal-baserede trio Half Moon Run vender endelig tilbage til Danmark, efter de sidste gang gæstede Store VEGA i februar 2020 til stor ros fra mediet Bands of Tomorrow, der kvitterede med 5/5 stjerner og ordene: 

– Half Moon Run er unægteligt et liveband i særklasse. Der er langt imellem koncerter, hvor balancen mellem musikalsk perfektion, nerve, nærvær og ydmyghed er så perfekt afstemt, som det jeg var vidne til på scenen i Store VEGA.

Half Moon Run, hvis seneste studiealbum A Blemish in the Great Light landede som #3 på den canadiske album chart, har over 10 år opbygget et ry som et af Canadas fornemmeste indiebands. Deres musik afsøger konstant nye områder i spændingsfeltet mellem folk, art rock og indiepop – altid med deres genkendelige harmoniske signaturlyd som fællesnævner.

Live er Half Moon Run i en liga for sig. De tre multitalenter bytter løbende instrumenter på scenen, mens deres stemmer flyder ind og ud af hinanden i kuldegysningsfremkaldende harmonier.

Efter 10 år, tre album, hundredevis af koncerter og sidste års EP Inwards & Onwards er Half Moon Run stadig i toppen af deres game, og det får publikum at mærke, når de indtager Pumpehuset i København den 21. november 2022. 

Billetsalget starter fredag den 18. marts kl. 10.00 via Ticketmaster.

Mandag den 21. november – Pumpehuset, København – KØB BILLET

No Comments

Leave a Reply