Gilli udskyder Royal Arena show til efteråret

Gilli udskyder Royal Arena show til efteråret

2. februar 2022

Grundet det korte genåbningsvarsel er Gilli nødsaget til at flytte sin planlagte koncert i Royal Arena fredag 11. februar 2022 til lørdag 29. oktober 2022.

Gilli har igennem de seneste år været Danmarks suverænt mest streamede artist, og han rundede som den første danske solist 1 milliard streams i juli sidste år. Gilli besidder pt. førstepladsen på den officielle hitliste med sit andet soloalbum Carnival, der udkom den 14. januar i år. Albummet drager inspiration fra afrobeat, dancehall, baile funk, dembow og reggaeton og er produceret af Nicki Pooyandeh, T&O og Lucas Secon.

Gilli var med til at starte afrobeat-bølgen i Danmark med ”C’est La Vie”. Sidenhen har han lavet musik på tværs af genrer, hvilket manifisteres på Carnival, som er et konceptuelt album der består af verdensomspændende musik, inspireret af Gillis mange rejser. 

Det er ikke første gang, at Gilli sætter nye standarder for dansk musik. Den 29-årige urban rapper er, som nævnt ovenfor, den første danske solist der har rundet 1.000.000.000 streams alene i Danmark. Gillis publikum er trofaste, hvilket også udmærker sig i 56 sange på den danske hitliste igennem årene.

GILLI LIVE – OKTOBER 2022


Lørdag den 29. oktober – Royal Arena, København (NY DATO) – KØB BILLET

Allerede købte billetter til koncerten i Royal Arena vil automatisk være gyldig til den nye dato. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

No Comments

Leave a Reply