King Krule annoncerer ekstrakoncert i København

King Krule annoncerer ekstrakoncert i København

17. maj 2023

Grundet den store efterspørgsel på billetter til koncerten med King Krule, tilføjes nu endnu et show i Store VEGA tirsdag den 24. oktober 2023. Billetsalget er allerede i gang.

Der har været høj efterspørgsel på billetter, siden koncerten med den britiske indie-artist King Krule gik i salg for under to uger siden. Koncerten er nu udsolgt, men der er godt nyt for fans, der ikke nåede at få fingrene i en billet. For King Krule har netop annonceret en række ekstrakoncerter rundt om i Europa – inklusivt i København, hvor han dagen efter den oprindelige koncert altså giver et ekstra show.

Archy Marshall kunne for nyligt annoncere sit fjerde album under det populære indierock-alias King Krule. Albummet med titlen Space Heavy lander den 9. juni og består af hele 15 nye numre, hvoraf singlen ”Seaforth” allerede er udkommet.

King Krule udgav i 2020 forløberen til det nye album Man Alive!, hvilket skulle have bragt ham forbi K.B. Hallen senere samme år. Koncerten blev dog udskudt og rykket til Store VEGA over to aftener, inden den blev helt aflyst som følge af Coronapandemien.

Det gøres der nu op for med hele to koncerter i København.

Billetsalget til ekstrakoncerten den 24. oktober 2023 er allerede i gang via ticketmaster.dk

No Comments

Leave a Reply