KING KRULE RAMMER KØBENHAVN SOM LED I SIN ‘SPACE HEAVY’ EFTERÅRSTURNÉ

KING KRULE RAMMER KØBENHAVN SOM LED I SIN ‘SPACE HEAVY’ EFTERÅRSTURNÉ

1. maj 2023

Den eftertragtede britiske kunstner gæster Store VEGA den 23. oktober 2023 med et nyt album i bagagen.

Archy Marshall kunne for nyligt annoncere sit fjerde album under det populære indierock-alias King Krule. Albummet med titlen Space Heavy lander den 9. juni og danner i efteråret ramme om en omfattende turné, som den 23. oktober bringer briten forbi Store VEGA i København.

King Krule har over en årrække markeret sig som en af de mest innovative og alsidige stemmer på den britiske, alternative musikscene. Hans unikke lyd har taget mange former over tiden: Fra drømmende noter over jazzede elementer til post-punk, hiphop og eksperimenterende indierock – altid med Archy Marshalls karakteristiske dybe vokal som musikalsk anker.

Den 28-årige sanger, sangskriver og producer fra Peckham i Sydlondon har udgivet musik, siden 16-årsalderen og haft en nærmest kultagtig status i musikalske kredse stort set lige siden. Han udsolgte sin første danske koncert i Pumpehuset i 2014 og fulgte i 2017 trop med endnu en udsolgt koncert i Store VEGA, som Soundvenue kaldte et ”perfekt kontrolleret kaos” i deres 6-stjernede anmeldelse.

Det kommende nye album Space Heavy følger efter albummet Man Alive!, som udkom i 2020 og skulle have bragt King Krule forbi K.B. Hallen. Denne koncert blev desværre udskudt og rykket til Store VEGA over to aftener, inden den blev helt aflyst som følge af Coronapandemien. Netop derfor er det på høje tide, at den eftertragtede artist endelig vender tilbage på dansk grund.

Billetsalget starter fredag den 5. maj kl. 10.00 via ticketmaster.dk.

23. oktober – Store VEGA, København

No Comments

Leave a Reply