LIVE-FÆNOMENET SAVEUS ANNONCERER KARRIERENS HIDTIL STØRSTE HEADLINER SHOWS

LIVE-FÆNOMENET SAVEUS ANNONCERER KARRIERENS HIDTIL STØRSTE HEADLINER SHOWS

28. januar 2022

Til november 2022 rammer Saveus endnu en musikalsk milepæl, når Martin Hedegaard og band gæster både Royal Arena og Aarhus Congress Center. Nyheden lander samtidig med udgivelsen af den tredje single, “Dark Vibrations”, fra det kommende nye Saveus-album, Rainman

På blot 12 timer var samtlige billetter revet væk i Aarhus, og i løbet af få dage fulgte de tre andre shows. I alt skulle fire store spillesteder i landets fire største byer have markeret Saveus’ længeventede comeback til den danske livescene. Sådan blev det som bekendt ikke. Men selvfølgelig slutter historien ikke her. 

For trods et slag, der vil sende selv den mest erfarne kæmpe i gulvet, rejser Saveus sig på ny, når han med sit band gør klar til at overvinde 2022 og indtage både Royal Arena og ACC, Aarhus.

De to seneste udgivelser, gospelhymnen, ’Church Full of Bad Men’, og den intense, hårdtslående ’Bloodmoney’, vidner om, at Saveus er tilbage i storform – og der er mere på vej! 

Fredag den 28. januar udkommer singlen “Dark Vibrations” – endnu en medrivende sang, der kræver lytterens fulde opmærksomhed, og som i den grad varmer op til hvad der bliver Saveus’ andet album og opfølger til Neuro fra 2018, hvor Saveus indtog Roskilde Festivals Orange Scene med hits som “Ready To Die”, “Everchanging”, “Himalaya” og “Levitate Me”.

Både form og ny musik blev testet foran et yderst opmærksomt publikum, da Saveus spillede på SPOT Festival i Aarhus i september måned. GAFFA kvitterede med topkarakter – 6 stjerner! – og ordene: “Den totale symbiose mellem kunstner og publikum – amen!”

Billetterne til koncerterne i Royal Arena og Aarhus Congress Center går i salg via pre-sale i Saveus’ nyhedsbrev (tilmed her) samt det officielle billetsalg, som starter tirsdag den 1. februar kl. 10.00. 

SAVEUS LIVE – EFTERÅR 2022

Lørdag den 5. november – ACC, Aarhus – KØB BILLET

Lørdag d. 12. november – Royal Arena – KØB BILLET

Billetsalget til koncerterne starter tirsdag den 1. februar klokken 10.00 via Ticketmaster

No Comments

Leave a Reply